March 9, 2020

CLARA NIUBÒ, Spānija

Clara Niubò ir no Barselonas. Lai gan viņas bakalaura grāds ir iegūts Barselonas Universitātē (UAB) produktu dizainā un bērnu zīmējumu ilustrācijā, maģistra grāds tika iegūts mācoties rotu mākslu Barselonas Massana Dizaina augstskolā.
“Aprakstīt sevi ir īsts izaicinājums. Tas ir tāpat kā sākt jaunu projektu, kā paņemt tukšu lapu pirms gleznošanas. Spert šo pirmo soli, ļaut sev iet uz priekšu, parādīt sevī labāko. Būt drosmīgai, pievienot krāsu, notraipīties, iesaistīt metālu, sajūtas, emocijas. Tā man patīk strādāt, ikdienas uzdevumus uztverot kā izaicinājumus.
Sava amata meistare, juveliere, ilustratore. Mazu skulptūru un fantastisku, utopisku lietu radītāja. Perfekcioniste, pārliecināta par saviem darbiem, bet arī kaislīga ceļojumu žurnālu fane. Cilvēki, ar kuriem es nedēļas nogalēs satiekos, ir sabiedriski, jautri un pozitīvi noskaņoti. Tie, ar kuriem es strādāju kopā, zina, ka esmu atbildīga, ka es mīlu to, ko daru un, ka es ielieku sirdi un dvēseli manā darbā. Es cenšos dzīvot dzīvi, it kā katra diena būtu pēdējā. Es vienmēr cenšos iejusties citu cilvēku ādā, lai mēģinātu tos izprast. Esmu izlēmīga, tomēr piesardzīga. Vienmēr vados pēc intuīcijas. Mana absolūtā mīļākā nodarbošanās ir iegremdēties dabā un iemiesot savos darbos to, ko redzu un jūtu – to brīvības izjūtu.”

www.claraniubo.com

CEREUS GIGANTEA | CARNEGIA VERA | CACTUS VIOLACE

Kaktusi piemēroti cilvēkiem, kuri nespēj pār sevi valdīt un ilgi tur aizvainojumu. Kaktusi sevī savāc un pārstrādā mūsu vētrainās emocijas. Tie ir miera un klusuma bruņinieki. Ja starp strīdniekiem atradīsies kaktuss, konflikta rezultātā būs mazāk savstarpēju aizvainojuma. Tie mūs māca iecietību pret tiem, kurus nemīlam un, kas neatbilst mūsu principiem.